Δήλωση Απορρήτου

Η επιχείρηση «DIADYKTIO» αναλαμβάνει τη δέσμευση για την τήρηση της πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων, όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό 679/2016.

Η επιχείρηση «DIADYKTIO», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και συναλλαγών της, διατηρεί προσωπικές πληροφορίες ατόμων, όπως για παράδειγμα εργαζομένων, συνεργατών, πελατών κ.ά.. Αυτά τα δεδομένα πρέπει να επεξεργάζονται μόνο σύμφωνα με την πολιτική και τους όρους που εφαρμόζει η επιχείρηση «DIADYKTIO», η οποία καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους κατέχει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Οποιαδήποτε παραβίαση της πολιτικής μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα η επιχείρηση «DIADYKTIO», ως υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων, να υπέχει νομική ευθύνη για τις συνέπειες της παραβίασης. Αυτή η υποχρέωση μπορεί να επεκταθεί και στο άτομο που επεξεργάζεται τα δεδομένα και στον προϊστάμενο του τμήματος, υπό ορισμένες συνθήκες.

Αυτή η πολιτική ισχύει ανεξάρτητα από το που αποθηκεύονται τα δεδομένα και, όσον αφορά την αυτόματη επεξεργασία δεδομένων, την ιδιοκτησία του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται, εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται για τους σκοπούς της επιχείρησης «DIADYKTIO».

Δεδομένου ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής του ατόμου στο διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον των εταιριών, που βασίζονται στο Διαδίκτυο και την πορεία προς μια πραγματική οικονομία του Διαδικτύου, δημιουργήσαμε αυτήν την Δήλωση Απορρήτου για να παρουσιάσουμε την ισχυρή μας δέσμευση για τα δικαιώματα του ατόμου ως προς την προστασία και το απόρρητο των δεδομένων. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει πώς διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση ενός ατόμου («Προσωπικά Δεδομένα»).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    1. Πότε ισχύει η παρούσα Δήλωση Απορρήτου;
    2. Ελεγκτής Δεδομένων
    3. Πως χρησιμοποιεί η επιχείρηση «DIADYKTIO» τα Προσωπικά μου Δεδομένα;
    4. Διάρκεια επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
    5. Γιατί πρέπει να δώσω τα Προσωπικά μου Δεδομένα;
    6. Δικαιώματα υποκείμενων δεδομένων.
    7. Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.
    8. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «DIADYKTIO»ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    9. Δικαίωμα αντίρρησης.
    10. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «DIADYKTIO»ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ
    11. Ανάκληση της συγκατάθεσης που χορηγείται βάσει του παρόντος.
  1. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «DIADYKTIO»ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ

Πότε ισχύει η παρούσα Δήλωση Απορρήτου;

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου ισχύει για τα Προσωπικά Δεδομένα που δίνετε στην επιχείρηση «DIADYKTIO» ή τα οποία προέρχονται από τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας συλλέγεται από τα cookies ή άλλες τεχνολογίες διαδικτυακής παρακολούθησης υπόκειται στις γνωστοποιήσεις και τις επιλογές που παρέχονται κατωτέρω.

Ελεγκτής Δεδομένων.

Ο ελεγκτής δεδομένων του https://diadyktioclub.gr είναι η επιχείρηση «DIADYKTIO», με έδρα τις Σέρρες Νικομηδείας 82.

Όπου παρουσιάζεται μια φόρμα εγγραφής στην παρούσα ιστοσελίδα, ο ελεγκτής δεδομένων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση ή τον σκοπό συλλογής δεδομένων αλλά σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται στην δήλωση απορρήτου της φόρμας εγγραφής του ατόμου.

Πως χρησιμοποιεί η επιχείρηση «DIADYKTIO» τα Προσωπικά μου Δεδομένα;

Η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα επεξεργαστεί τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχονται παρακάτω μόνο όπως ορίζεται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις Ενότητες Β και Γ παρακάτω. Όπου η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας βασίζεται σε νόμιμη άδεια, θα βρείτε πληροφορίες για τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζεται ή χρησιμοποιεί η επιχείρηση «DIADYKTIO», καθώς και για ποιο σκοπό στην Ενότητα Β παρακάτω. Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, θα βρείτε πληροφορίες στην Ενότητα Γ παρακάτω. Αυτές οι πληροφορίες αντιστοιχίζονται με τις αντίστοιχες δηλώσεις συγκατάθεσης που διέπουν ατομικές διεργασίες επεξεργασίας στην εταιρία.

Διάρκεια επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Η επιχείρηση «DIADYKTIO» επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα όπως επιτρέπεται από τον νόμο (δείτε το Β παρακάτω) ή σύμφωνα με την συγκατάθεσή σας (δείτε το Γ παρακάτω). Στην περίπτωση αυτή, η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα αποθηκεύσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα (i) μόνο για όσο απαιτείται ώστε να ικανοποιήσει τους σκοπούς που ορίζονται παρακάτω ή (ii) μέχρι να διαφωνήσετε με την χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από την επιχείρηση «DIADYKTIO» (όπου η επιχείρηση «DIADYKTIO» έχει έννομο συμφέρον να χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα) ή (iii) μέχρι να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας (όπου συγκαταθέσατε για να χρησιμοποιήσει η επιχείρηση «DIADYKTIO» τα Προσωπικά σας Δεδομένα). Ωστόσο, όποτε απαιτείται από απορρέουσα εκ του νόμου υποχρέωση η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή όποτε τα Προσωπικά σας Δεδομένα απαιτούνται έτσι ώστε η επιχείρηση «DIADYKTIO» για να διεκδικήσει ή να υπερασπίσει τον εαυτό του έναντι νομικών αξιώσεων, η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μέχρι την λήξη της αντίστοιχης περιόδου διατήρησης ή μέχρι οι εν λόγω αξιώσεις τακτοποιηθούν.

Γιατί πρέπει να δώσω τα Προσωπικά μου Δεδομένα;

Ως γενική αρχή, η χορήγηση οποιασδήποτε συγκατάθεσης και η παροχή οποιωνδήποτε Προσωπικών Δεδομένων δυνάμει του παρόντος είναι εντελώς εθελοντική. Γενικά δεν υπάρχουν επιβλαβείς επιπτώσεις για εσάς αν επιλέξετε να μην δώσετε την συγκατάθεσή σας ή να μην παράσχετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα, για παράδειγμα επειδή αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα απαιτούνται για την παροχή των υπηρεσιών μας ή για την ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας ή για πρόσβαση και λήψη του newsletter της εταιρίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν θα μπορεί να σας παράσχει αυτό που επιθυμείτε χωρίς τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

Δικαιώματα υποκείμενων δεδομένων.

Μπορείτε να ζητήσετε, οποιαδήποτε στιγμή, από την επιχείρηση «DIADYKTIO» πληροφορίες σχετικά με το ποια Προσωπικά Δεδομένα σας επεξεργάζεται και τη διόρθωση ή διαγραφή των εν λόγω Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο, σημειώστε ότι η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να διαγράψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο αν δεν υπάρχει νομική υποχρέωση ή αν δεν επικρατεί δικαίωμα της εταιρίας να τα διατηρήσει. Να γνωρίζετε ότι αν ζητήσετε να διαγράψει η επιχείρηση «DIADYKTIO» τα Προσωπικά Δεδομένα σας, δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της επιχείρησης «DIADYKTIO» που απαιτούν την χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από αυτή.

Αν η επιχείρηση «DIADYKTIO»χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την συγκατάθεσή σας ή για να συνεργαστεί μαζί σας, μπορείτε επιπλέον να ζητήσετε από αυτή ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που δώσατε στην εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω διεύθυνσης email “info@diadyktio.gr” και καθορίστε τις πληροφορίες ή τις δραστηριότητες επεξεργασίας που σχετίζονται με το αίτημά σας, τη μορφή με την οποία θέλετε αυτές τις πληροφορίες και το εάν τα Προσωπικά Δεδομένα θα σταλούν σε εσάς ή σε άλλον παραλήπτη. Η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα εξετάσει προσεκτικά το αίτημά σας και συζητήσει μαζί σας για την καλύτερη εκπλήρωσή του.

Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τηn επιχείρηση «DIADYKTIO» να περιορίσει την περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας σε κάποια από τις ακόλουθες περιπτώσεις: (i) δηλώνετε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σας που έχει στην κατοχή της η εταιρία είναι λανθασμένα (αλλά μόνο για όσο η επιχείρηση «DIADYKTIO» χρειάζεται να ελέγξει την ακρίβεια αυτών των Προσωπικών Δεδομένων), (ii) δεν υπάρχει νομική βάση για να επεξεργαστεί η επιχείρηση «DIADYKTIO» τα Προσωπικά Δεδομένα σας και απαιτείτε να περιορίσει την περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, (iii) η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν χρειάζεται πλέον τα Προσωπικά Δεδομένα σας αλλά ισχυρίζεστε ότι πρέπει να διατηρήσει τα εν λόγω δεδομένα προκειμένου να διεκδικήσει ή να ασκήσει νόμιμα δικαιώματα ή να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της έναντι αξιώσεων τρίτου ή (iv) στην περίπτωση που έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας από την επιχείρηση «DIADYKTIO» (βάσει του έννομου ενδιαφέροντος του της επιχείρησης «DIADYKTIO», όπως ορίζεται στο Β παρακάτω) για όσο απαιτείται για να επανεξεταστεί αν η επιχείρηση «DIADYKTIO» έχει επικρατέστερο συμφέρον ή νομική υποχρέωση να επεξεργαστεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

Απευθύνετε οποιοδήποτε αίτημα στο info@diadyktio.gr.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας.

Αν πιστεύετε ότι η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν ή την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ε.Ε., μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να υποβάλλετε καταγγελία στις αρχές προστασίας δεδομένων της χώρας της Ε.Ε., στην οποία διαμένετε ή στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στην οποία έχει η επιχείρηση «DIADYKTIO» την έδρα της.

Χρήση του παρόντος ιστότοπου από παιδιά. Αυτός ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 16 ετών. Αν είστε κάτω από 16 ετών, δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν σε αυτή. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «DIADYKTIO» ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Στις ακόλουθες περιπτώσεις, η επιχείρηση «DIADYKTIO» επιτρέπεται να επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Αν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας, πελάτης ή συνεργάζεστε με την επιχείρηση «DIADYKTIO», η επιχείρηση μπορεί να διατηρεί διαθέσιμες για εσάς πληροφορίες, προκειμένου να διευκολύνει τη συνεργασία σας. Επιπλέον, η επιχείρηση «DIADYKTIO» ενδέχεται να επικοινωνεί μέσω email με τους χρήστες που κάνουν εγγραφή στις υπηρεσίες της, και επίσης μπορεί να επικοινωνεί και τηλεφωνικά προς επίλυση τυχόν παραπόνων επισκέπτη. Μπορεί να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email σας για να επιβεβαιώσει το άνοιγμα λογαριασμού, να σας στείλει ειδοποιήσεις πληρωμής, να σας στείλει πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στις υπηρεσίες μας, καθώς και άλλες ειδοποιήσεις και γνωστοποιήσεις που σχετίζονται με το πεδίο δραστηριοτήτων της επιχείρησης «DIADYKTIO». Γενικά, οι χρήστες δεν μπορούν να επιλέξουν να μην συμμετέχουν (opt out) σε αυτές τις επικοινωνίες, που δεν σχετίζονται με το μάρκετινγκ, αλλά απαιτούνται απλώς στο πλαίσιο της σχετικής συναλλακτικής σχέσης. Αναφορικά με τύπους επικοινωνίας που αφορούν στο μάρκετινγκ (π.χ. emails και τηλεφωνικές κλήσεις) η επιχείρηση «DIADYKTIO» (i) όπου απαιτείται νομικά σας παρέχει τις εν λόγω πληροφορίες μετά από αποδοχή (opt in) και (ii) σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε opt out αν δεν θέλετε να λαμβάνετε επιπλέον ειδοποιήσεις που αφορούν σε ενημερωτικές και προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης «DIADYKTIO». Μπορείτε να κάνετε το opt out οποιαδήποτε στιγμή στο https://www…………. com/unsubscribe.

Έννομο συμφέρον της επιχείρησης «DIADYKTIO».

Κάθε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις χρήσης αποτελεί έννομο συμφέρον της επιχείρησης «DIADYKTIO», ώστε να επεξεργαστεί ή να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να φέρετε αντίρρηση στην επεξεργασία ή την χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας από την επιχείρηση «DIADYKTIO», όπως ορίζεται παρακάτω:

  • Ερωτηματολόγια και έρευνες. Η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε σε ερωτηματολόγια και έρευνες. Αυτά τα ερωτηματολόγια και οι έρευνες θα σχεδιαστούν γενικά με τρόπο που οι απαντήσεις δεν θα απαιτούν Προσωπικά Δεδομένα. Αν παρόλα αυτά εισάγετε Προσωπικά Δεδομένα σε ένα ερωτηματολόγιο ή σε μία έρευνα, η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω Προσωπικά Δεδομένα για να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
  • Δημιουργία ομάδων ανωνυμοποιημένων δεδομένων. Η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να ανωνυμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα που παρέχονται δυνάμει της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου για να δημιουργήσει ομάδες ανωνυμοποιημένων δεδομένων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
  • Καταγραφή κλήσεων και συνομιλιών για σκοπούς βελτίωσης ποιότητας. Στην περίπτωση τηλεφωνικών κλήσεων ή συνόδων συνομιλίας (chat) η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να καταγράψει τις εν λόγω κλήσεις (αφού σας ενημερώσει κατά τη διάρκεια της κλήσης και πριν ξεκινήσει η καταγραφή) ή τις συνόδους συνομιλίας (chat) ώστε να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της.Στο πλαίσιο της υπάρχουσας σχέσης μεταξύ εσάς και της επιχείρησης «DIADYKTIO», η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να σας ενημερώσει, όπου επιτρέπεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με υπηρεσίες ή προϊόντα της, που είναι παρόμοια ή σχετίζονται με υπηρεσίες/προϊόντα που ήδη χρησιμοποιείτε.

Δικαίωμα αντίρρησης.

Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση των Προσωπικών Δεδομένων από την επιχείρηση «DIADYKTIO» για τους ανωτέρω σκοπούς, οποτεδήποτε καταργώντας την συνδρομή σας στο https://www……../unsubscribe . Με αυτήν την ενέργεια, η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας για τους ανωτέρω σκοπούς (δηλαδή σύμφωνα με το έννομο ενδιαφέρον που ορίζεται παραπάνω) και θα τα διαγράψει από τα συστήματά του, εκτός αν η επιχείρηση «DIADYKTIO» επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω Προσωπικά Δεδομένα για άλλους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου ή αν καθορίσει και επιδείξει δικαιολογημένα επιτακτικό έννομο συμφέρον, ώστε να συνεχίσει την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «DIADYKTIO»ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ

Στις ακόλουθες περιπτώσεις, η επιχείρηση «DIADYKTIO» θα χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας, μόνο όπως αναφέρεται λεπτομερώς παρακάτω, και αφού δώσετε την συγκατάθεσή σας εκ των προτέρων στις σχετικές λειτουργίες επεξεργασίας. Επομένως, κάθε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία επεξεργασίας, αναφορικά με τα Προσωπικά Δεδομένα, συνδέεται με μία δήλωση συγκατάθεσης στο https://www……com/consent-resource-center. Αν ανοίξετε εκ νέου αυτήν τη Δήλωση Απορρήτου αφού αρχικά δώσετε μία ή περισσότερες συγκαταθέσεις δεν θα δείτε μόνο τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις συγκαταθέσεις που δώσατε αλλά και την πλήρη δήλωση απορρήτου.

Νέα σχετικά με τις Υπηρεσίες της επιχείρησης «DIADYKTIO». Σύμφωνα με αντίστοιχη πρόβλεψη και την συγκατάθεσή σας, η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα, τη διεύθυνση email και την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον τίτλο εργασίας και βασικές πληροφορίες σχετικά με την εργασία σας, καθώς και ένα διαδραστικό προφίλ που βασίζεται σε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με την επιχείρηση «DIADYKTIO», προκειμένου να παραμείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες ανακοινώσεις προϊόντων και υπηρεσιών, ειδικές προσφορές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της επιχείρησης «DIADYKTIO» (συμπεριλαμβανομένων δελτίων ενημέρωσης που σχετίζονται με την προώθηση) καθώς και για εκδηλώσεις, καμπάνιες ή συνεργασίες της επιχείρησης «DIADYKTIO» και προκειμένου να εμφανιστεί σχετικό περιεχόμενο σε ιστοτόπους της επιχείρησης «DIADYKTIO». Σε σχέση με αυτές τις δραστηριότητες που αφορούν στο μάρκετινγκ, η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να παρέχει κατακερματισμένο (hashed) ID χρήστη σε κοινωνικά δίκτυα που χειρίζονται τρίτοι ή λοιπές διαδικτυακές προσφορές (όπως Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram ή Google), όπου οι πληροφορίες αυτές ταυτίζονται με τα δεδομένα κοινωνικών δικτύων ή τις βάσεις δεδομένων των ίδιων διαδικτυακών προσφορών προκειμένου να εμφανιστούν σε εσάς πιο σχετικές πληροφορίες.

Δημιουργία προφίλ χρήστη. Η επιχείρηση «DIADYKTIO» ενδέχεται να σας παρέχει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλα διαδικτυακά μέσα αυτής, συμπεριλαμβανομένων των φόρουμς, των ιστολογίων (blogs) και δικτύων, που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο, στον οποίο απαιτείται να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη. Τα προφίλ χρήστη παρέχουν την επιλογή να εμφανιστούν προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς σε άλλους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά του ονόματος, της φωτογραφίας, των λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, της ταχυδρομικής διεύθυνσης και της διεύθυνσης email, ή και των δύο, του αριθμού τηλεφώνου, των προσωπικών ενδιαφερόντων, δεξιοτήτων και βασικών στοιχείων σχετικών με εσάς.

Αυτά τα προφίλ μπορεί να σχετίζονται με μία μεμονωμένη διαδικτυακή προσφορά της επιχείρησης «DIADYKTIO». Ωστόσο, είναι πάντα δική σας επιλογή ποιες από αυτές τις πρόσθετες διαδικτυακές προσφορές θα χρησιμοποιήσετε και τα Προσωπικά Δεδομένα σας προωθούνται μόνο σε αυτές στις οποίες εν τέλει θα αποκτήσετε πρόσβαση. Σημειώστε ότι χωρίς την συγκατάθεσή σας για τη δημιουργία των προφίλ χρήστη, η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν θα μπορεί να προσφέρει τις εν λόγω υπηρεσίες σε εσάς, στις περιπτώσεις όπου η συγκατάθεσή σας είναι νόμιμη απαίτηση ώστε η εταιρία να παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες σε εσάς.

Ειδικές κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιχείρηση «DIADYKTIO» μπορεί να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας με σκοπό την ταυτοποίηση και την ευαισθητοποίηση ως προς άτομα που έχουν αναπηρίες ή ειδικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας, κι εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε τέτοια χρήση πληροφοριών βασίζεται στην συγκατάθεση που χορηγήσατε στο παρόν.

Σημειώστε ότι αν δεν δώσετε τις εν λόγω πληροφορίες σχετικά με αναπηρίες ή ειδικές ανάγκες, η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν θα μπορέσει να λάβει τις αντίστοιχες προφυλάξεις.

Ανάκληση της συγκατάθεσης που χορηγείται βάσει του παρόντος.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αποσύρετε την συγκατάθεση που χορηγείται με το παρόν καταργώντας την εγγραφή στην ιστοσελίδα https://www……com/unsubscribe. Σε περίπτωση απόσυρσης, η επιχείρηση «DIADYKTIO» δεν θα επεξεργαστεί πια Προσωπικά Δεδομένα που υπόκεινται στην παρούσα συγκατάθεση εκτός αν απαιτείται νομικά. Στην περίπτωση που η επιχείρηση «DIADYKTIO» είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας για νομικούς λόγους, τα Προσωπικά Δεδομένα σας δεν θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας και θα διατηρηθούν μόνο για την περίοδο που απαιτείται βάσει νόμου. Ωστόσο, η απόσυρση δεν έχει επιπτώσεις σε προηγούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την επιχείρηση «DIADYKTIO» μέχρι την στιγμή της απόσυρσης. Επιπλέον, αν η χρήση μιας υπηρεσίας ή προσφοράς της επιχείρησης «DIADYKTIO» από εσάς απαιτεί την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, η εταιρία δεν θα μπορεί (πλέον), μετά την ανάκλησή σας, να σας παρέχει την σχετική υπηρεσία ή το σχετικό προϊόν.