Διαφήμιση #1394
Δημοσίευση στο02-22-2018
Δείτε όλες τις αγγελίες από  christos giannopoulos

Επικοινωνία

Ονοματεπώνυμο: Las Palmas
Las Palmas
Τηλέφωνο: 2321052090
Ταχ.Κώδικας: 62100
Πόλη: Σέρρες

Περιγραφή

Το Las Palmas έχει ιστορία στις Σέρρες πάνω από 30 χρόνια με αγάπη για τα κατοικίδια και με δύο καταστήματα στην πόλη 1ο Μεγάλου Αλεξάνδρου 46 και 2ο Βενιζέλου 105Β. 


Είμαστε υπέρ των κατοικίδιων και των ανθρώπων που τα προσέχουν και τα φροντίζουν. Χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο, δημιουργήσαμε μια ειλικρινή σχέση με τους πελάτες μας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, βοηθώντας τους σε ότι χρειαστούν!

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε οι πελάτες μας να εξοικονομούν χρόνο και χρήματα στις αγορές τους!
Έχουμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, για να σας προσφέρουμε το καλύτερο για τους μικρούς σας φίλους! 
Επισκεφθείτε μας, βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τους αγαπημένους σας φίλους και ας προσπαθήσουμε μαζί να κάνουμε τον κόσμο για όλα τα ζωάκια καλύτερο!

Μπορείτε να παραγγείλετε όλα μας τα προϊόντα με ένα τηλεφώνημα και να σας τα φέρουμε στο χώρο σας. 

DELIVERY - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ελάχιστη Παραγγελία: Εντός πόλης: 10,00€ / Έως 10χλμ.: 50,00€
Ώρες παράδοσης: 12:00-18:00μμ


Η συνεχώς ανοδική πορεία μας , η εμπιστοσύνη σας και οι ανάγκες της αγοράς, μας οδήγησαν στο να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Αποφασίσαμε την δημιουργία του LasPalmas Grooming που αναλαμβάνει τον καλλωπισμό του κατοικιδίου σας, με πείρα και αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας! Στο φιλικό μας χώρο, φροντίζουμε τα μικρά σας ζώα, παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών, από τις πιο απλές έως τις πλέον εξειδικευμένες και… δύσκολες! Με επαγγελματισμό και αγάπη για τα ζώα, φροντίζουμε για όλα όσα χρειάζονται, ώστε να είναι καθαρά, όμορφα και περιποιημένα. Διαθέτουμε pet delivery για δωρεάν μεταφορά από και προς το κατάστημά μας.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους μικρούς σας φίλους.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Φιλικά
Las Palmas


Πληροφορίες

Χάρτης:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Σέρρες, Ελλάδα

Δείτε επίσης...

/ PET SHOP
02-22-2018