Description

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα GKapetanis δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που οραματίστηκαν να ενώσουν την παραδοσιακή αγορά Εσωρούχων με την ηλεκτρονική προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους.

Με ασυναγώνιστες τιμές, άμεση παράδοση στην πόρτα σας και προσωπική επαφή για να επιλύσουμε κάθε ζήτημα δημιουργήσαμε μια αξιοζήλευτη φήμη αλλά πάνω από όλα χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το GKapetanis συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες όπως: Triumph, Sloggi, Luna, Wonderbra, Diesel, Lormar, Diadora αλλά και με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες όπως: Bluepoint, Blu4u, Minerva, Helios, Palco στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική παραγωγή.
Ο κατάλογος των συνεργαζόμενων εταιρειών, που ξεπερνούν τις 50, περιλαμβάνει τις κορυφαίες κάθε είδους.
Βασική αρχή μας είναι όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε να πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, να είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προέλευσης και να έχουν πιστοποίηση προέλευσης πρώτων υλών.
Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουμε δυναμικά την εισαγωγική μας δραστηριότητα κυρίως από την Ιταλία, την Βασίλισσα της μόδας και του Style, με σκοπό την διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορείτε να διαλέξετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, να ξεναγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά εσώρουχα, καθώς και πυτζάμες, καλσόν και μαγιώ για όλους.

Δείτε επίσης τις εκπτώσεις για τη γυναίκα και τον άνδρα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο όμιλος Α Καπετάνης & Σία Ε.Ε (A Kapetanis and Co. L.P – VAT EL800926900) ιδρύθηκε το 1988 και βρίσκεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες λιανικής πώλησης εσωρούχων εδώ και 3 δεκαετίες.
Διαθέτει 3 σημεία πώλησης στην Βόρεια Ελλάδα, το νεώτερο εκ των οποίων (2008) επεκτάθηκε και ανακαινίσθηκε ριζικά το 2016 με τον πρότυπο εκθεσιακό του χώρο να καταλαμβάνει πλέον 400 μ2. Επίσης διαθέτει 2 αποθήκες για την τροφοδότηση των φυσικών του καταστημάτων και Σύγχρονες εγκαταστάσεις Παραγωγής και Αποθήκευσης στην ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα που βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης θα οδηγήσει τον Όμιλο στην εδραίωση της ηγετικής του θέσης στην τέταρτη πλέον δεκαετία ζωής του. Το επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την ριζική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού της καταστήματος GKapetanis την οποία ήδη βλέπεται Online, την ανάπτυξη ενός νέου Brand εσωρούχων και πυτζαμών δική μας παραγωγής και την δημιουργία ενός νέου δικτυακού τόπου λιανικής και χονδρικής διάθεσης προϊόντων.

20%
Έκπτωση
Προσφορά

Κλείστε τα εισιτήριά σας στη γραμμή Ιταλίας μέχρι τις 28/02/2019 και κερδίστε: 

  • 20% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
     
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.

H προσφορά Early Booking ισχύει για όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια (Πάτρα - Ιταλία και Ηγουμενίτσα - Ιταλία) στη γραμμή Αδριατικής έως τις 15/01/2020 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων επιβατών και οχημάτων!

Γι’ αυτό όσο νωρίτερα κλείσετε τα εισιτήριά σας*, τόσο καλύτερα!

Περισσότερα Λιγότερα
Λήγει στις:31-01-2019
Λειτουργεί.
100% Επιτυχία It doesn't!

Video

Opening Hours
Closed

Δευτέρα
09:00 21:00
Τρίτη
09:00 21:00
Τετάρτη
09:00 21:00
Πέμπτη
09:00 21:00
Παρασκευή
09:00 21:00
Σάββατο
09:00 15:00
Κυριακή
Κλειστό Κλειστό